Tanden Erin
Speciaal voor tandartsen ontwikkelde ik, samen met andere professionals, Tanden Erin. Een methodiek waarbij je je praktijk kritisch bekijkt en in zeven stappen (nog) succesvol(ler) leert maken. Kijk voor meer informatie en voor de seminars door het hele land op www.tandenerin.nl.

Energievreters-Energiegevers in balans
Iedereen heeft ze: energievreters en energiegevers. Het zijn activiteiten of overtuigingen die respectievelijk energie kosten of opleveren. Voor iedereen zijn ze anders en idealiter zijn ze met elkaar in balans. Wanneer de energievreters de overhand krijgen of er niet genoeg energiegevers tegenover staan ontstaat een onwenselijke situatie die niet te lang mag duren.
Veel professionals die zich maximaal inzetten en volop in het leven staan komen in een dergelijke situatie terecht. De balans tussen energiegevers en energievreters raakt verstoord en leidt tot onvrede, inefficiëntie en zelfs burn out.

Deze workshop is specifiek voor deze doelgroep ontwikkeld. Je maakt een overzicht van je energievreters en energiegevers en herstelt het evenwicht daartussen. Een methode die goed werkt door de eenvoud en praktische toepasbaarheid.
Met mijn professionele begeleiding zoek je naar gedragspatronen die niet meer voor je werken. Je maakt een concreet plan om die patronen te vervangen door gedragingen die je wel helpen bij het bereiken van je doelen. Hierdoor voel je je weer energiek en ontspannen en ben je effectiever en productiever dan voorheen.

Workshopserie "Genieten kun je leren"
Deze workshopserie is gebaseerd op de principes van mindfulness en is gericht op mensen die werk, gezin en andere sociale bezigheden combineren tot een rijk, actief en soms vermoeiend leven. Deze intense combinatie maakt dat genieten er wel eens bij in schiet.
Wanneer de volgende serie gepland is, volgt hier de informatie en mogelijkheid tot inschrijving. Stuur bij belangstelling een mail.

 


Coaching Mieke Miltenburg
Slingerkogelstraat 38 • 6515 GG Nijmegen • 06-41361144 • 024-8440404 • Informatie@coachingmiekemiltenburg.nl